Információk
Mi a Gruppiac, és hogy működik?
Ha szeretnél többet megtudni róla, akkor kattints ide!
Szeretnéd megismerni a vásárlás menetét?
Kattints ide, és mi megmutatjuk neked!
Vásároltál és kérdésed, kérésed van?
Itt kapcsolatba léphetsz Ügyfélszolgálatunkkal!
Kíváncsi vagy a vásárlási feltételekre és szabályzatainkra?
Ide kattintva elérheted!
Szívesen Partnerünk lenne?
Örömmel várjuk megkeresését!
Kívánságlista!
Szeretnél kedvezményes áron megvásárolni valamit? Írd meg nekünk mi az, mi pedig megszerezzük neked!


 
Vásárlási folyamat bemutatása

Termék kiválasztása

A termékkiválasztásához nem szükséges érvényes regisztrációval rendelkezni. Ha azonban regisztrálsz, akkor azt csak egy alkalommal szükséges megtenned és azt követően a megadott felhasználónévvel és jelszóval bármikor be tudsz lépni a rendszerbe, így kényelmesebben vásárolhatsz. Regisztrálni a vásárlási folyamat közben lehet. A termék kiválasztása a termék adatlapon (ahol képek és információk találhatóak meg a termékről) elhelyezett "KELL NEKEM!" gombra kattintással történik meg. Vásárlás megkezdésére akkor van lehetőség, ha raktárkészlet nem ürült ki az adott napi termékből. A raktárkészlet alakulását folyamatosan nyomon követheted az oldalon.

Vásárlói adatlap kitöltése

A vásárlói adatlap egyszerű logikus folyamat során, 3 lépésben kéri be a vásárláshoz nélkülözhetetlen adatokat.


vasarlasmenete1

Ezek a lépések:

  1. Személyes és szállítási adatok megadása: Itt történik meg a vásárláshoz nélkülözhetetlen adatok megadása, ill.   a termékből megvásárolni kívánt mennyiség kiválasztása is. Bizonyos termékek esetén ez a darabszám limitálva van.
  2. Szállítási mód kiválasztása: Itt terméktől függően személyes átvétel vagy házhoz szállítással történő szállítási  módok közül választhatsz, vagy e-Utalványt kérhetsz e-mailben.
  3. Fizetési mód kiválasztása: Itt kiválaszthatod a fizetés kívánt módját. Ez lehet készpénzzel történő és bankkártyás, vagy banki átutalással, esetleg Széchenyi Kártyával történő fizetés. Fontos, hogy nem minden termék esetén választható ki az összes felsorolt fizetési mód.


Vásárlás

A "Fizetési mód kiválasztása" után következik a "Feltételek elfogadása", majd a vásárlás véglegesítése:
Amennyiben a "MEGVESZEM" gombra kattintasz a vásárlás befejezettnek tekinthető, és erről e-mailben értesítünk a megadott e-mail címen. A jóváhagyást követően regisztrálhatsz, hírlevélre iratkozhatsz fel, és visszaléphetsz a főoldalra.